MENU
voorgerechten
soepen
vis
vlees
kip
vegetarisch
bijgerechten
toetjes
voorgerechten
minitaartjes met cashewnoten, koriander en brie
tonijncarpaccio met koriander
feuilletes met asperges en bieslook-botersaus
zalmpate met komkommersalade
soepen
rode paprikasoep met limoen
pindasoep met kip
bourgondische paddestoelensoep
spruitjessoep met geitenkaas
wortelsoep met koriander
appelsoep met paling
vis
gestoomde kabeljauw in folie
zalm miso-mayo
Inges groene vistortillas
ovenschotel van scholfilet met basilicum
krokante vis met kruidenkorst
pasta met zalm en broccoli
vlees
mexicaanse hamburgers
varkensvlees in roomsaus
roodgesmoord varkensvlees met champignons
biefstuk met champigons en port
roerbakschotel met biefstuk en spinazie
kalfslapjes met citroen en kappertjes
kip
chicken and leek pie
stukjes kip in roomsaus
kip met honing en cashewnoten
thaise basilicumkip
gestoomde kip met ham
vegetarisch
pannenkoeken met notenragout
gemengde groenten en cashewnoten
risotto met paddestoelen
spinazietaart met brie
paddestoelenragout met prei
preistamppot met pesto en walnoten
kaastaart
bijgerechten
komkommersalade met kappertjes
taugesalade
peultjes met paprika
basilicum-rucolasalade
gepofte aardappels met gorgonzola en rozemarijn
guacamole
salsa
aioli
toetjes
bocca di donna (chocoladetaart)