Kokend vuur

Terug naar menu

  • 400 gram biefstuk
  • 200 gram jonge spinazie
  • 125 ml kippenbouillon
  • 3 el sojasaus
  • 2 el oestersaus
  • een paar druppeltjes sesamolie
  • 2 tl maizena
  • 2 el water
  • gebakken eiernoedels

 

roerbakschotel met biefstuk en spinazie

Snijd de biefstuk in reepjes. Verhit een eetlepel olie in de wok. Bak de reepjes (in twee gedeeltes) snel bruin. Haal uit de pan.

Roerbak de spinazie 30 seconden. Haal uit de pan.

Verwarm de bouillon, soja- en oestersaus en de sesamolie en roer goed. Roer de maizena glad met water en bind de saus hiermee. Blijf roeren tot de saus gebonden is en laat dan nog 1 minuut koken.

Voeg vlees en spinazie toe en meng voorzichtig. Warm even door.

Serveer met gebakken noedels.