Kokend vuur

Terug naar menu

  • 4 plakjes bladerdeeg
  • 1/2 zakje koriander
  • 2 eieren
  • 3 eetlepels slagroom
  • 1 theelepel milde currypaste
  • 75 gram roombrie
  • 75 gram lichtgezouten cashewnoten
  • veldsla

 

 

minitaartjes met cashewnoten, koriander en brie

Oven voorverwarmen op 200 graden. Bladerdeeg laten ontdooien.

Bosuitje schoonmaken en in dunne ringetjes snijden. Korianderblaadjes van takjes plukken. Brie in plakjes snijden.

In kommetje eieren loskloppen met slagroom en currypaste. Bosuiringetjes en koriander erdoor roeren.

Taartvormpjes invetten. Bedekken met bladerdeeg. Cashewnoten in deeg leggen en het eiermengsel eroverheen gieten. Afdekken met plakjes brie.

Taartjes in het midden van de oven ca. 15 minuten bakken. Serveren met veldsla.