Verwarm
de oven voor op 180 graden. Ontdooi vijf plakjes bladerdeeg.
Bekleed
een ingevette lage taartvorm met het bladerdeeg. Prik met een vork wat
gaatjes in de bodem.
Verfrommel
een stuk bakpapier en strijk het weer glad. Leg het over de taartbodem.
Verdeel een laag droge bonen of rijst en druk het stevig aan, zodat
het bakpapier stevig tegen de rand zit. Bak de taartbodem tien minuten.
Haal dan de bonen en het papier eruit en bak nog eens vijf tot tien
minuten tot het midden verkleurt. Haal de bodem uit de oven en laat
afkoelen.
Rasp ondertussen
de kaas. Klop de eieren los met de creme fraiche, nootmuskaat, mosterd
en zout en peper.
Bestrooi
de taartbodem met de kaas en giet het eimengsel eroverheen. Bak de taart
20-30 minuten, tot hij stevig en goudbruin is.
Serveer
de taart warm of koud met een groene salade en tomaten.