Snij de
paprika in reepjes en de prei in ringen. Rasp de schil van de citroen.
En snipper het pepertje. Verwarm
oven voor op 200 graden
Verhit
olie in braad- of koekenpan. Bak de paprika en prei omscheppend, ongeveer
vijf minuten.
Roer in
een kom wijn, maizena en viskruiden door elkaar. Vermeng
in een andere kom de basilicum met de creme fraiche.
Verdeel
het paprika-preimengsel over de bodem van een ingevette ovenschaal.
Giet daarover het wijnmengsel. Leg de scholfilets er bovenop, bestrooi
die met zout. Smeer daar vervolgens de creme fraiche over. Bedek de
vis met aardappelschijfjes.
Bestrooi
het geheel met reepjes citroenschil en het gesnipperde pepertje. Bedek
met de geraspte kaas.
Zet in
de oven en laat het in ongeveer 30 minuten bruin en gaar worden. Bestrooi
voor het serveren met wat extra basilicum.