Kokend vuur

Terug naar menu

  • 2 kabeljauwfilets (diepvries)
  • 3 tomaten
  • 1 ui
  • jalapenopepers (potje)
  • 1 avocado
  • 1 limoen
  • guacamole
  • koriander
  • tortillachips
  • salsa
  • olijven
  • chilipoeder
  • 100 gram geraspte kaas

 

Inges groene vistortillas (2 pers.)

Snij twee tomaten en de avocado in blokjes. Snipper ui, jalapeno en olijven. Verwarm oven voor op 225 graden.

Leg kabeljauwfilets in ingevette ovenschaal, bestrooi met peper en zout. Bedek de vis met de groente. Bestrooi rijkelijk met (diepvries) koriander. Kruid met chilipoeder, beprenkel met limoensap en olie.

Zet de schaal ongeveer 25 minuten in de oven.

Bak de tortillas. Besmeer voor de helft met guacamole. Vul de tortillas met het vismengsel en bestrooi met verkruimelde tortillachips en geraspte kaas.

Garneer met schijfjes tomaat en salsa.